top of page

ЛІТО СПЕКОТНИХ ЦІН. АВТОМОБІЛІ JETOUR ЗІ ЗНИЖКОЮ ДО 60 000 ГРН!



Особлива літня пропозиція в Автоцентрі на Харківському. Автомобілі JETOUR за спеціальною роздрібною ціною, зі знижкою* до 60 000 грн.

У спеціальній пропозиції беруть участь автомобілі JETOUR 2024 року виробництва.

 

  • Спеціальна роздрібна ціна, зі знижкою* на кросовер JETOUR DASHING становить 970 000 грн. Знижка 60 000 грн**.

  • Спеціальна роздрібна ціна, зі знижкою* на кросовер JETOUR X70PLUS становить 1 040 000 грн. Знижка 50 000 грн**.

  • Ціни зафіксовано в гривні, автомобілі в наявності.

  • Кількість автомобілів обмежена!

 

Будьте готові відчути ідеальне поєднання футуристичного дизайну та розкішного комфорту з JETOUR DASHING. Автомобіль привертає увагу своїм разючим зовнішнім виглядом, а також дарує максимальне відчуття комфорту завдяки сучасним преміальним функціями.

Автомобіль JETOUR X70 PLUS — це більше, ніж просто автомобіль, це продовження вашого авантюрного духу. Підкорити незабутню подорож долаючи будь-яку дорогу впевнено та стильно відтепер ще простіше.

Пропозиція діє до 31.08.2024 року включно.


Деталі за тел.: (044) 393-23-33 Зверніться до Автоцентра на Харківському вже зараз, щоб дізнатися більше про цю вигідну пропозицію. М. Київ, Харківське шосе, 179 *Спеціальна роздрібна ціна, зі знижкою - орієнтовна рекомендована роздрібна ціна з урахуванням знижки. Спеціальні ціни діють в офіційній дилерській мережі ТОВ "АВТО МОТОР ГРУП" на автомобілі JETOUR DASHING та JETOUR X70PLUS 2024 року виробництва з 10.07.2024 по 31.08.2024 включно, або до повного розпродажу наявного складу автомобілів. Кількість автомобілів JETOUR DASHING та JETOUR X70PLUS 2024 року виробництва обмежена. Знижка діє в зазначений період на всій території України, за винятком АР Крим і тимчасово окупованих територій.

** Під знижкою мається на увазі сума знижки від рекомендованої роздрібної ціни в зазначений період: для автомобілів JETOUR DASHING 2024 р.в. - 60 000 грн, JETOUR X70PLUS 2024 р.в. - 50 000 грн. Сума знижки в гривні включаючи ПДВ. Зазначені розміри знижок не застосовуються разом з іншими знижками і не додаються до них.

ТОВ «АВТО МОТОР ГРУП» та офіційні дилери JETOUR в Україні залишають за собою право без попереднього повідомлення змінювати комплектації і ціни на автомобілі. Актуальні ціни уточнюйте в салонах офіційних дилерів або за тел. 0800 502 400 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів зв'язку). Актуальні ціни з урахуванням знижки вказуються у договорах купівлі-продажу автомобіля, які підписані з офіційним дилером в Україні. Будь ласка, перед підписанням договору купівлі-продажу автомобіля з офіційним дилером в Україні детально ознайомтесь з актуальною ціною та комплектацією автомобіля. Інформація про ціни є орієнтовними, оприлюднення ціни не є офертою.Наведені ціни є рекомендованими та можуть відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої клієнту офіційним дилером JETOUR в Україні. Наведена інформація призначена тільки для інформаційних цілей і не може бути використана як документ, що встановлює зобов'язання продавця. Всі розрахунки здійснюються в гривні на відповідну дату рахунку-фактури.


83 перегляди

Comentarios


bottom of page